višje strokovne šole :: KOMUNALNI INŽENIR

 

Fotogalerije: diplomanti programa Komunala, 2005/2006

Junija 2006 so na zavodu IZRAZ, Ljubljana z zagovorom diplomskega dela uspešno zaključili študij višješolskega strokovnega programa Komunala novi študentje. Čestitamo!


Zadovoljni diplomanti in njihovi mentorji z referentko za študentske zadeve in direktorico zavoda IZRAZ (5.6.2006)Februarja 2006 so na zavodu IZRAZ, Ljubljana z zagovorom diplomskega dela uspešno zaključili študij višješolskega strokovnega programa Komunala novi študentje. Čestitamo!


Zadovoljni diplomanti in njihovi mentorji z referentko za študentske zadeve in direktorico zavoda IZRAZ (februar 2006)

Decembra 2005 so na zavodu IZRAZ, Ljubljana z zagovorom diplomskega dela uspešno zaključili študij višješolskega strokovnega programa Komunala novi študentje. Čestitamo!


Zadovoljni diplomanti in njihovi mentorji z referentko za študentske zadeve in direktorico zavoda IZRAZ (5. december 2005)
Zadovoljni diplomanti in njihovi mentorji z referentko za študentske zadeve in direktorico zavoda IZRAZ (1. december 2005)VSŠ programi na zavodu IZRAZ, Ljubljana

komunalni inženir   komercialist   poslovni sekretar

Cilj izobraževalnega programa višjega strokovnega izobraževanja je izobraziti inženirja s strokovno-teoretičnim in praktično-uporabnim znanjem za urejanje prostora s poudarkom na načrtovanju, gradnji, obratovanju in vzdrževanju infrastrukture.

 

Cilj programa je izobraziti ekonomiste komercialnega poslovanja z dovolj širokim strokovno-teoretičnim in praktično uporabnim znanjem.

 

Študentje pridobijo široko in poglobljeno strokovno-teoretično in praktično uporabno znanje iz organizacije in sodobnega pisarniškega poslovanja.


>> Več informacij
 
>> Več informacij
 
>> Več informacij
 
 


 

Zbiramo predhodne informativne prijave v programe naše višje strokovne šole.

>> več informacij

 

obiščite tudi našo posredovalnico rabljenih knjig in učbenikov

 

 Copyright © 2002-2006 Zavod IZRAZ, e-mail: info@izraz.si, Sprememba: sreda, 27. januar 2010