višje strokovne šole :: KOMUNALNI INŽENIR

 

Fotogalerije: diplomanti programa Komunala, 2007/2008

Aprila 2008 so na zavodu IZRAZ, Ljubljana z zagovorom diplomskega dela uspešno zaključili študij višješolskega strokovnega programa Komunala novi študentje. Čestitamo!Zadovoljni diplomanti in njihovi mentorji z direktorico zavoda IZRAZ (23.4.2008).


 

Decembra 2007 in februarja 2008 so na zavodu IZRAZ, Ljubljana z zagovorom diplomskega dela uspešno zaključili študij višješolskega strokovnega programa Komunala novi študentje. Čestitamo!
Zadovoljni diplomanti in njihovi mentorji z direktorico zavoda IZRAZ (februar 2008).


Zadovoljni diplomanti in njihovi mentorji z direktorico zavoda IZRAZ (10.12.2007).

 VSŠ programi na zavodu IZRAZ, Ljubljana

inženir mehatronike   komunalni inženir   računovodja  
Novo! Cilj izobraževalnega programa je pridobitev višje strokovne izobrazbe za naziv  inženir/ka mehatronike Študentje/študentke si med izobraževanjem pridobijo široko in poglobljeno strokovno-teoretično in praktično uporabno znanje iz mehatronike.  

Novo: poleg Ljubljane odslej tudi v Portorožu!
Cilj izobraževalnega programa višjega strokovnega izobraževanja je izobraziti inženirja s strokovno-teoretičnim in praktično-uporabnim znanjem za urejanje prostora s poudarkom na načrtovanju, gradnji, obratovanju in vzdrževanju infrastrukture.

 

Novo! Cilj izobraževalnega programa je pridobitev širokega in poglobljenega strokovno-teoretičnega in praktično uporabnega znanja iz računovodstva.

>> Več informacij   >> Več informacij   >> Več informacij
         
poslovni sekretar   komercialist    
Študentje pridobijo široko in poglobljeno strokovno-teoretično in praktično uporabno znanje iz organizacije in sodobnega pisarniškega poslovanja.   Cilj programa je izobraziti ekonomiste komercialnega poslovanja z dovolj širokim strokovno-teoretičnim in praktično uporabnim znanjem.    
>> Več informacij   >> Več informacij    
 
 


 

Zbiramo predhodne informativne prijave v programe naše višje strokovne šole.

>> več informacij

 

obiščite tudi našo posredovalnico rabljenih knjig in učbenikov

 

 Copyright © 2002-2007 Zavod IZRAZ, e-mail: info@izraz.si, Sprememba: sreda, 27. januar 2010