Višja strokovna šola

 


Izobražujemo po verificiranem programu za višješolske strokovne programe:

Informativni dnevi

za višješolske  strokovne programe bodo na Tržaški 32 v Ljubljani (prostori Visoke šole za storitve, 2. nadstropje, predavalnica 3):

  • v petek,12.2.2016 ob 16h

  • v soboto, 13.2.2016 ob 10h

>> Več informacij & zemljevid

Smo študentom prijazna šola z odličnimi predavatelji!

Na zavodu IZRAZ, Ljubljana več let uspešno izobražujemo po verificiranem višješolskem strokovnem programu (VI.stopnja izobrazbe) za  pridobitev nazivov inženir varstva okolja in komunale, inženir mehatronike, poslovni sekretar, ekonomist, v postopku verifikacije pa je tudi program kozmetik.

Zavedamo se, da ima večina naših študentov poleg študija tudi službene in druge obveznosti. Temu primerno smo prilagodili izvajanje programov. Vzdržujemo odlično kakovost z najboljšimi predavatelji, prijaznim osebjem ter sodobnimi oblikami in metodami učenja. Ker se zavedamo dragocenosti vašega časa, smo poskrbeli, da lahko mnogo zadev opravite tudi preko interneta.

Celotna ekipa zavoda Izraz, Ljubljana se trudi, da bi vam omogočili čim bolj učinkovit študij in vam pri tem kar najbolje pomagali, da bi pridobili veliko novih, koristnih znanj, pot do diplome pa bi od vas terjala čim manj odrekanj in naporov.

Razpis za predavatelje
K sodelovanju vabimo nove predavatelje za izbrane predmete v programih Mehatronika in Varstvo okolja in komunala. >> Več

Slavnostna podelitev diplom 2014

Septembra 2014 smo na slavnostni podelitvi podelili diplome našim diplomantom, ki so v študijskem letu 2013/14 uspešno opravili višje strokovne programe.

>> Več

 

 

Zbiramo predhodne informativne prijave v programe naše višje strokovne šole.

>> več informacij

 

 

 Copyright © 2002-2011 Zavod IZRAZ, e-mail: info@izraz.si, Sprememba: ponedeljek, 01. februar 2016