VSŠ :: informativni dnevi & dnevi odprtih vrat

 

Že več let uspešno izobražujemo po verificiranih višješolskih strokovnih programih. Naši programi so prilagojeni tudi izobraževanju odraslih, ki se šolajo ob delu. Za vas pripravili izjemno ponudbo!

Informativni dnevi

za višješolske  strokovne programe bodo na Tržaški 32 v Ljubljani (prostori Visoke šole za storitve, 2. nadstropje, predavalnica 3):

 • v petek,12.2.2016 ob 16h

 • v soboto, 13.2.2016 ob 10h

 Vabljeni!

Predstavili vam bomo programe:

kozmetika  
velnes  

Lokacija informativnih dnevov

Tržaška 32 v Ljubljani, 2. nadstropje (skupni prostori Visoke šole za storitve in IZRAZa), na območju Ilirije d.d. Vhod je s Šestove ulice (nasproti rdeče stavbe Avbreht&Zajc, pred zdravstvenim domom Vič). Stavba je za vratarnico, pred stavbo je javno parkirišče.

Avtobus: Najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 6, smer Dolgi most, postajališče Stan in dom (pred Ilirijo d.d.). Od tu greste nekaj korakov proti centru do križišča in zavijete levo na Šestovo ulico ter takoj nato še enkrat levo mimo vratarnice na območje Ilirije d.d. Za vratarnico zavijete desno proti stavbi F. V bližini potekata tudi LPP progi št. 1 in 14.

Z obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Iz centra: Po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Lokacija dnevov odprtih vrat

Dnev odprtih vrat potekajo v referatu šole, ki se nahaja na Cesti na Brdo 69 v Ljubljani (novi stanovanjsko - poslovni objekt NOVA GRBINA).

 • avtobus:
  Pred poslopjem je postajališče proge LPP številka 14 (smer Vrhovci, postajališče Viško Polje).
 • z obvoznice:
  Možen je enostaven dostop z obvoznice. Na izvozu Brdo se peljete po glavni cesti do Ceste na Brdo. Zavijte nanjo na levo (proti centru) in po cca. 200 m se na desni strani ceste nahaja kompleks Nova Grbina v katerem so naši prostori.
 • iz centra:
  Najenostavnejši je dostop s Tržaške ceste. Pri Gimnaziji Vič oz. Pošti prečkajte železniško progo in pri semaforju zavijte levo. Po drugem semaforju (cca. 600 m) se na levi strani ceste nahaja kompleks Nova Grbina v katerem so naši prostori.

Dodatne informacije


dobite na sedežu višje strokovne šole vsak dan od 8.00 do 16.00 ter po telefonu št.: 01/252 81 60 ali 031 389 167. Vprašanja nam lahko zastavite tudi preko elektronske pošte na naslov: info@izraz.si. Zbiramo tudi predhodne informativne prijave v naše VSŠ programe.

IZRAZ, Ljubljana, Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana (>>kje smo?), tel.: 01/252 81 60 ali 031 389 167, faks:01/252 81 65, elektronska pošta: info@izraz.si

 
 


 

Zbiramo predhodne informativne prijave v programe naše višje strokovne šole.

>> več informacij

 

 

 Copyright © 2002-2012 Zavod IZRAZ, e-mail: info@izraz.si, Sprememba: ponedeljek, 11. januar 2016