založba :: Pogovori o SESTANKIH za vse in vsakogar

 
Za vse, ki se zavedate, da je uspešnost in učinkovitost vašega dela in podoba o vas in vaši ustanovi odvisna tudi od uspešnosti in učinkovitosti sestankov ki jih vi in vaši sodelavci vodite ali se jih udeležujete!

Presedite na sestankih preveč časa? Vodite sestanke ali se jih pogosto udeležujete? Menite, da vsi sestanki niso dovolj učinkoviti?

Za vas, vaše prijatelje, znance, sodelavce in poslovne partnerje!
 

Knjiga

  • daje napotke za učinkovite in uspešne sestanke v obliki pripovedi o številnih primerih iz prakse;
  • obravnava različne vidike sestankov;
  • nagovarja bralca neposredno in sproščeno;
  • je koristna za vse priložnosti;
  • je namenjena tako voditeljem kot udeležencem, začetnikom in izkušenim vodjem, za službene in zasebne potrebe;
  • je priročnega formata, bralcu prijazna.

O avtorju

Dr. Janko Žmitek je bil rojen v Slovenski Bistrici. Gimnazijo je končal v Mariboru, nato pa diplomiral in magistriral iz kemije na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo na ljubljanski univerzi, odšel na služenje vojaškega roka in se zaposlil v Leku. Tu je služboval skoraj dve desetletji najprej kot raziskovalec, pozneje pa kot vodja različnih razvojno-raziskovalnih področij in projektov, pomočnik direktorja razvojno-raziskovalne enote, dvakrat direktor te enote in pomočnik uprave. Tako je v tem obdobju razvijal oz. vodil razvoj ali posamezne razvojne sklope za več kot sto na trg lansiranih izdelkov (učinkovin in formuliranih zdravil). Vmes je tudi doktoriral iz kemije ter bil izvoljen v naziv docent na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani. Sedaj je kot raziskovalno-razvojni svetnik zaposlen na Kemijskem inštitutu v Ljubljani, kjer opravlja dela svetovalca direktorja, prav tako pa še naprej deluje kot docent na fakulteti in je dejaven na nekaterih drugih področjih. Ves čas je tudi sam raziskovalno aktiven. Njegova bibliografija obsega okoli sto bibliografskih enot, med drugim znanstvene in strokovne članke ter vrsto mednarodnih patentov s področja kemije in zdravil pa tudi nekatera poljudna dela. 

O knjigi

Knjiga je hkrati zanimiva pripoved, učbenik in priročnik, ki bralca skozi življenske primere iz domače prakse usmerja na poti nenehnega izboljševanja uporabnosti in učinkovitosti. Temelji na avtorjevih dolgoletnih izkušnjah in vas popelje skozi vse faze različnih sestankov s pomočjo številnih praktičnih primerov napak, težav, dilem in rešitev. Pokaže vam, kaj mora udeleženec vedeti o vodenju in kaj vodja o udeležencih. Pokaže, kako in zakaj morate vaše delovanje prilagajati konkretnim situacijam ter nasvete iz priročnikov in učbenikov pred uporabo kritično premisliti. Predvsem pa vam pomaga razmišljati o vaših izkušnjah s sestanki ter vas vzpodbuja k ustvarjalnemu izboljševanju vaše učinkovitosti tako v službenih kot v zasebnih sestankih. 

Zato bo knjiga dobrodošla vsem: tistim, ki ste še na začetku poslovne in zasebne kariere, kot tistim z bogatimi lastnimi izkušnjami. Prav primeri iz knjige kažejo številne možnosti in priložnosti izboljševanja vaše učinkovitosti na sestankih, ne glede na to, ali se sestankov samo udeležujete, ali pa jih tudi vodite. Ker ste najverjetneje enkrat udeleženec, drugič voditelj, je to še razlog več, da se odločite za nakup. 

Za stalno uporabo!

Naročila in informacije

Knjigo lahko naročite preko e-pošte na info@izraz.si. Cena izvoda je 18,78 € (4.500 SIT) in vključuje poštnino. Nakazilo izvedite na transakcijski račun 33000-0000524761 (Hypo Alpe-Adria-Bank).

Dodatna pojasnila in informacije ter naročila:

Zavod IZRAZ, Ljubljana, Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana, 
telefon: 01/252 81 60,
E-mail: info@izraz.si
 

 


 

obiščite tudi našo posredovalnico rabljenih knjig in učbenikov

 Copyright © 2002-2005 Zavod IZRAZ, e-mail: info@izraz.si, Sprememba: sreda, 27. januar 2010